Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε μας καλύτερα
Επικοινωνία

Η Coaching μεθοδολογία μας

Το Coaching είναι μια δημιουργική και συνεργατική διαδικασία με σκοπό να υποστηρίξει τους αποδέκτες του να μεγιστοποιήσουν το επαγγελματικό και προσωπικό τους δυναμικό. Αποτελεί το όχημα προς την ανάπτυξη και την επαγγελματική εξέλιξη, αντιμετωπίζοντας τις επαγγελματικές και προσωπικές προκλήσεις και ευκαιρίες με νέα προοπτική. Ενισχύει τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων και αυξάνει την εμπιστοσύνη στην εκτέλεση ρόλων εργασίας και ζωής.  Είναι μια ξεχωριστή υπηρεσία που διαφέρει από την θεραπεία, την συμβουλευτική, το mentoring ή την εκπαίδευση και είναι σχεδιασμένο ώστε να ακολουθεί μια ευέλικτη προσέγγιση και όχι ένα άκαμπτο πρωτόκολλο.

Η Coaching μεθοδολογία μας, με γνώμονα αυτές τις αρχές, στοχεύει στο  να διερευνήσει τις περιοριστικές αντιλήψεις, να αυξήσει την επίγνωση και να διευρύνει τις προοπτικές.  Δεν επικεντρώνεται στο να προτείνει τις λύσεις στον πελάτη, αλλά στο να διευκολύνει και να υποστηρίξει την πορεία του προς την ανακάλυψη των δικών του λύσεων.

Η προσέγγιση μας συνδυάζει τεκμηριωμένα εργαλεία και τεχνικές του Gestalt Coaching, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Σε αριθμούς

Coaching hours

Coaching projects

Βιογραφικό

Γιαννιτάκης Νίκος

Business, Executive & Professional Development Coach | Corporate Trainer

Ο Νίκος Γιαννιτάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Guglielmo Marconi της Ρώμης. Επιπλέον, είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην CBT (Cognitive Behavioral Therapy), στο Coaching (Diploma in Coaching) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι εκπαιδευόμενο μέλος στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt στο Gestalt Foundation.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Project Manager σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και σε τμήματα του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Business Coach ιδιωτικά, αλλά και σε συνεργασία με το Business Coaching Center της Praksis, το ΙΕΠΑΣ και άλλους φορείς επιχειρηματικότητας, επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.), του Ινστιτούτου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας (Ι.Ε.ΠΑ.Σ.) και δόκιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.).

Ακολουθήστε μας

 

Συνδεθείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και νέα σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις μας

 

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

+30 6955426366

+30 2112128560

Email

info@businessq.gr